FridayFreak

Direktlänk till inlägg 9 april 2013

Kändisar som har haft det svårt

Av Frida CuTe - 9 april 2013 16:16

Amanda Bynes (© Rex)

Från 15 års ålder var Demi Lovato en av Disneys mest kända profiler. Men när hon var 18 lades hon in på rehab på grund av 'känslomässiga och fysiska problem' efter att hon enligt uppgifter slagit en bakgrundsdansare.

Efter tre månader på rehab kom Demi ut som en ny kvinna. Senare medgav hon att hon hade 'druckit och använt droger, som många tonåringar gör för att dämpa smärtan'.

Amanda Bynes (© Rex)

Britney började synas på amerikansk tv när hon var 11 och hon hade sin första hitsingel när hon var 16. Hon blev snabbt en av världens mest berömda personer, och hade problem att hantera pressen.

Efter sin skilsmässa med Kevin Federline rakade hon huvudet, råkade ut för ett mentalt sammanbrott och hamnade på rehab. Än idag, sex år senare, kontrollerar hennes far hennes miljoner.

Amanda Bynes (© Rex)

Justin Bieber var 14 när han skrev på ett skivkontrakt och började dominera topplistorna världen över.

Men nyligen har Justin varit i lite trubbel – han kom sent till en konsert och fick ett vredesutbrott – men han är bara 19, kanske utagerade han bara?

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida CuTe - 19 april 2013 23:30

Efter många om och men, och försök så har jag nu bestämt mig för att flytta min blogg til blogg.se Har velat det i typ ett år nu..? Men designen på blogg.se är så otroligt kompliserad och mycket pyssel med. Men nu har jag äntligen lyckats att fixa mi...

Av Frida CuTe - 19 april 2013 16:14

Hejsan bloggen! FrEdag och helg nu, skönt! Var i stan idag igen, med mamma och även brosan så hanN tillbaka till skolan efter lunch sådär. Var sen bara två lektioner kvar, och nu är jag hemma! Har verkligen ingen aning om vad som kommer hända i helge...

Av Frida CuTe - 18 april 2013 18:46


Har just kommit hem ifrån affären. Blir snart att käka pizza och sedan att plugga mer tror jag! Det är typ allt jag har gjort idag...Haha, men bra att få saker och ting gjorda ju!   Imorgon blir det att gå upp skit tidigt för att åka in till stan. Or...

Av Frida CuTe - 18 april 2013 16:00

  Jag har blivit helt jäkla kär i den här låten alltså! Den är så skön! Och hans röst är ju bara för snygg.  Nej, den måste jag fixa till mobilen nu!    ...

Av Frida CuTe - 18 april 2013 14:15


 

Följa mig på Bloglovin!

 

Om mig!

 
   Hejsan alla fina!

Ni har kommit till en blogg som handlar om massor med modetips, makeup,

 

galna grejer och det senaste kändisskvallret! Även om mig en 15 årig bruds vardag och liv, som gillar att vara galen, teckna, dansa och vara kreativ på alla möjliga sätt!

 

Ni får även en liten mix av det senaste modet & massor med humor! 

Hoppas ni gillar mig blogg!

 

V-Ä-L-K-O-M-M-N-A!

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni jag skall blogga mer om? :)
 Mode!
 Smink!
 Mer om dig själv!
 Musik!
 Mer videobloggar!
 Japan!
 Coola/söta grejer!
 Tips och sånt! :)
 Något annat (i så fall kommentera!)

Min Tumblr

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Muspekare!!

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

.

!

muspekare

Pink Cherry

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se